Line-up

VRIJDAG 26 JULI

Daan

Daan tekent voor het officiële campagnelied van Team Belgium op de Olympische Spelen in Parijs en mag dus niet ontbreken op het Olympic Festival. Hij zorgt met een aangepaste versie van ‘Victory’ voor de connectie tussen de beelden en het verhaal: “Victory. Together we’ll make history”. Voorts ken je Daan natuurlijk van hits als Swedish Designer Drugs, The Player, Housewife, Icon, Exes en Everglades.

Tom Demyttenaere

Met de lekkere combinatie van disco, 80s, 90s, groove, house, r&b en retro house heeft DJ Tom een unieke stijl gecreëerd. Maar hij is ook de ultieme allround party-deejay die ieder publiek leest. Hij weet als geen ander wat hij op welk moment moet spelen om er een feest van te maken. Dat weten ze ook op Tomorrowland en tot in Zwitserland, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en Vietnam toe.

ZATERDAG 27 JULI

Proudmich

Verwacht een out-of-the-box mix van pop, rock, elektronische muziek, moderne tunes, verborgen schatten en gouwe ouwe. Bij het beluisteren van een kenmerkende Proudmich-set is de soundtrack van een kindertijd vol plezier nooit ver weg. Hij beschouwt het als zijn missie om een glimlach op ieders gezicht te toveren met zijn sets. Proudmich kan je kennen van Rock Werchter, Tomorrowland The Gathering, Filefuif Studio Brussel en MNM Start To DJ.

ZONDAG 28 JULI

DJ Ketnet

DJ Ketnet is de DJ-act van Ketnet en ongetwijfeld de meest feestelijke DJ-set van het land. Ketnet-wrappers Thomas en Héritier zetten elk feest op z’n kop met de beste hits en meezingers voor de Ketnetters. Met hun interactieve set krijgen ze alle Ketnetters en ouders aan het dansen. Stilstaan staat niet in hun woordenboek, laat het feest maar beginnen!

Mystery Guest

ZATERDAG 3 AUGUSTUS

Tourist LeMC

Tourist LeMC, echte naam Johannes Faes, is de stadstroubadour van Antwerpen. Zijn aanstekelijke mix van hiphop, reggae, folk, kleinkunst en Antwerpse klanken slaat aan bij een breed publiek, ook ver buiten Antwerpen. Iedereen zingt mee met hits als Koning Liefde, En Route of Horizon. Een optreden van Tourist LeMC is intiem, onbevangen, authentiek, franjeloos en laat niemand onberoerd.

Louis XIV

Louis XIV, het alter ego van Toon Seghers, is dé koning op zijn eigen stage en tovert elke feesttent om tot een feestpaleis. Door zijn energieke sets palmt hij elk podium in. Dat deed hij al op onder meer Tomorrowland en Balaton Sound. Deep house, hiphop, pop en progressive trance, … Louis XIV brengt zowel commerciële als underground tracks in eenzelfde zalige mix.

Gustaph

Muzikant, muziekproducent, zangdocent, stemcoach, ... Gustaph is het allemaal. Het grote publiek maakte in 2023 kennis met hem tijdens Eurosong. Hij won met het aanstekelijke en erg dansbare Because of You de Belgische preselectie en mocht naar het grote Eurovisiesongfestival in Engeland. In de finale in Liverpool eindigde Gustaph op de zevende plaats, het tweede beste Vlaamse resultaat ooit. Niet alleen in België, maar ook in Nederland, Zweden, Litouwen, het Verenigd Koninkrijk en Australië scoorde hij een hit. Because of You is ook een anthem van de LGBTQ+ community geworden. De sympathieke Gustaph is een vaste waarde in de Vlaamse showbizz en graag geziene gast in tv-programma's. Maar bovenal is Gustaph een rasmuzikant en topperformer die met zijn loepzuivere stem, lekkere beats en ontwapenende charme iedereen in beweging krijgt.

ZONDAG 4 AUGUSTUS

DJ No Rules!

DJ No Rules! is meer dan alleen een dj, hij houdt van entertainment en zet de dansvloer in vuur en vlam met zijn grenzeloze energie en aanstekelijke charisma. Of het nu disco, dance, rock of pop is, hij staat garant voor feestvibes. Laat DJ No Rules! je leiden op een betoverende reis door het muzikale landschap. Verlies jezelf in zijn muziek en omarm het moment.

DINSDAG 6 AUGUSTUS

Shutterz

Zijn grote doorbraak kwam er via zijn immens populaire bootlegs. Deze remixes van bekende hits werden door duizenden dj's in binnen- en buitenland gedraaid. Het voorbije decennium is Shutterz gaan experimenteren met verschillende stijlen, maar hij is en blijft sowieso gewoon een van de beste allround dj's van het land. Er zijn weinig clubs waar hij geen resident dj is geweest. Shutterz was ook headliner op events in onder andere China, Zwitserland, Nederland en Frankrijk.

DJ Thyaz

Hij begon als resident dj van een klein, maar legendarisch studentencafé in Antwerpen, Café Alma. Daarna veroverde DJ Thyaz onder meer Skyclub, Dixies, Highstreet, The Villa, Marquee, Barvista en Club Royal. Ook op de grotere podiums weet hij zijn publiek te bekoren. Onder meer Dance D Vision, Summerfestival, Sunrise & Sunset Festival, The Day Before Tomorrow en shows in Curaçao, Nederland en Frankrijk passeerden de revue.

ZATERDAG 10 AUGUSTUS

Buscemi

Buscemi is als deejay moeilijk in een hokje te duwen. Al bijna dertig jaar maakt Dirk Swartenbroekx onder zijn alter ego funky records met tal van invloeden: bossa, jazz, house, Brazilian grooves, afrobeat, balkam, drum ’n bass en dub. Ruim tien jaar geleden sloeg hij zelfs de handen in elkaar met Rocco Granata, een samenwerking waar de hit ‘O Sarracino uit voortvloeide. In Middelkerke zal hij op het podium staan met saxofonist én zangeres. Het beste om Buscemi te omschrijven is het warme gevoel waar je tijdens zijn muziek in wordt ondergedompeld. Met succesvolle dj-sets in meer dan veertig landen past Buscemi perfect in dit internationaal en olympisch kader.

Laurent Wery

Laurent Wery is bekend geworden met ‘residences’ in zowat alle grote clubs van België (Carré, Versuz, Café Local, Hightstreet, Reflex, Zenith, ...) en draait uiteraard ook op Tomorrowland. Als geen ander weet hij hoe je emotie en kracht in een dj-set kan bundelen. Daarnaast is hij ook een succesvol producer. Laurent Wery scoort geregeld hits in binnen- en buitenland en is ook daar een veel gevraagde dj.

Top