Nieuws

2000 fans genieten van familiedag op Olympic Festival in Middelkerke
30/07/2024, 14:34

Ook de familiedag op het Olympic Festival was een schot in de roos. Zondagnamiddag stond in Middelkerke in het teken van kinderen en families en dat lokte heel wat gezinnen naar het strand naast het SILT.

Zowat 2000 fans en olympische supporters wilden zondagnamiddag DJ Ketnet, Metejoor en DJ Gab absoluut niet missen. Enkele gelukkige kinderen hadden via een wedstrijd zelfs een meet&greet gewonnen met Metejoor en DJ Ketnet. Ook de gratis sportinitiaties beachvolleybal, handbal, skateboarden, rugby en badminton werden weer druk bijgewoond.

’s Avonds liep de site opnieuw flink vol om te supporteren voor de Belgische gymnastes en Nina Derwael haar ticket voor de finale te zien pakken.

Foto’s van het Olympic Festival op zondag vind je HIER

Ook de komende 14 dagen (t.e.m. zondag 11 augustus) is het Olympic Festival van 10u ’s morgens tot middernacht gratis toegankelijk voor wie de olympische sfeer wil proeven in eigen land. Alleen de volgende twee zaterdagen is de inkom betalend ‘s avonds, dan treden Tourist LeMC en Gustaph (op 3 augustus) en Buscemi (op 10 augustus) nog op.

Het Olympic festival is een samenwerking tussen het BOIC, de gemeente Middelkerke en organisator Golazo.




Top