Programma

Dagprogramma

Momenteel zijn we voor jullie volop aan de slag om een leuk dagprogramma op te maken. In dit overzicht kan je dan alle animaties, activaties, sportinitiaties en optredens vinden. Hieronder kan je alvast het globaal programma vinden.

Globaal dagprogramma*

Wat Time
Opening Olympic Festival 10:00
Beachbar, sportinitiaties, partnerstanden en live uitzendingen 10:00 – 18:00
Huldiging sporters (niet alle dagen) 18:00 – 18:30
Beachbar en live uitzendingen 18:00 – 24:00
Sluiting Olympic Festival 24:00
*openingstijden onder voorbehoud van wijzigingen
Live uitzendingen

Tijdens het Olympic Festival worden de belangrijkste olympische wedstrijden live vanuit Parijs uitgezonden op de grote tv-schermen op het terrein. Op de schermen zullen we altijd de wedstrijden van de sporters van Team Belgium voorrang geven. Wanneer kom jij jouw favoriete sporter aanmoedigen?

Huldigingen

De Belgische sporters worden uiteraard gehuldigd in het Lotto Belgium House in Parijs. Maar sommigen keren na hun deelname ook terug naar België. Om deze sporters te laten vieren met al hun fans op het thuisfront zorgen wij in Middelkerke ook voor een huldiging! Zorg dat je erbij bent! Dit is dé kans om bij de huldiging te zijn van jouw favoriete sporter.

Sportinitiaties

Op het strand, de zee en de dijk van het Olympic Festival worden dagelijks activiteiten georganiseerd onder leiding van verschillende sportfederaties. Om in een olympische sfeer te blijven, volgt het sportprogramma in Middelkerke zo veel mogelijk de competitiekalender van onze Team Belgium-atleten in Parijs. Hou deze pagina in de gaten en ontdek binnenkort wanneer jouw favoriete sport aanwezig is op het Olympic Festival.

Top